Vážení zákazníci, od 1.5. do 10.5. mám dovolenou. Objednávky přijaté v těchto dnech přijmu, ale zabalím a odešlu až se vrátím. Děkuji za pochopení ♥. Š.

Kurzy porcelánu vás baví

 a mě také:

 

Rok 2023 se nesl hlavně ve znamení milých živých setkávání na individuálních kurzech porcelánu u mě v dílně ve Štědré. Naplňovalo mě velkou radostí se s vámi osobně potkávat a relaxovat u porcelánu.

Lektorování a pořádání vlastních kurzů bylo pro mě novou výzvou. Chtěla jsem si vyzkoušet, jaké to bude a hlavně jestli zvládnu dobře předat informace o ruční výrobě porcelánu srozumitelnou formou i pro lidi, kteří s ním nemají žádné zkušenosti. 

Bavilo mě, že každý kurz byl úplně jiný. Tak jak každý z vás měl jiné potřeby, jiný stupeň pokročilosti, jiné zájmy a přinášel svou jedinečnou esenci, tak i pro mě bylo každé setkání velmi obohacující. Jsem velmi vděčná za to, že se mohu potkávat s tak kreativními lidmi, že si ke mně nacházíte cestu, a že zůstáváme pak dál ve spojení.

Navždy už patříte do porcelánové rodiny. Je to tak. Jsem totiž přesvědčená, že ten kdo si jednou sáhne na porcelánovou hmotu už ho to nepustí :). Nebo si k ní dřív nebo později opět najde cestu. Nebo ona k němu :). Věřím, že spoustu z vás, po našem setkání, porcelán navždy okouzlil a já se jen potutelně láskyplně usmívám a držím palce ve vaší další tvorbě ;)

Dává mi tedy velký smysl v individuálních kurzech porcelánu pokračovat a předávat dál porcelánové řemeslo a probouzet v lidech nadšení pro tento úžasný keramický materiál.

V roce 2024 budou individuální kurzy v omezené míře. Pokud tedy váháte a máte zájem, neváhejte moc dlouho. Každý měsíc bude volný jeden víkendový termín, max. dva termíny v měsíci. Potřebuji si letos ponechat víc času na svou vlastní tvorbu, protože mě v létě čeká větší samostatná výstava. Nepopírám, že tak individuální přístup, jaký nabízím, mě kromě radosti, stojí mnoho času a osobní energie.

Kurzy u mě v dílně bych tento rok ráda pojala více řemeslně, pro ty, kteří už s keramikou mají nějaké zkušenosti a chtějí se seznámit s porcelánem. Také pro ty, kteří si chtějí vyloženě založit vlastní keramickou dílnu a svou produkci zaměřit na ruční výrobu porcelánu pomocí lití do sádrových forem. Kdo bude mít zájem, můžeme se domluvit na pokračovacích lekcích, nebo konzultacích.  

 

Chcete také nahlédnout pod pokličku ruční výroby porcelánu?

 

Více informací ohledně individuálního kurzu najdete TADY.

 

Vaše krásné Porcelánové výrobky z individuálních kurzů mluví za vše:

 

 

Na závěr se musím pochlubit ještě úspěšnými absolventkami - mrkněte třeba na FB k Jana Filípková a na Instagram k Miriam Safadi, které dříve měly jen malé zkušenosti s keramikou a porcelánem a jaké teď po kurzu vyrábějí skvosty.

 

 

 « ZPĚT DO OBCHODU » KONTAKT » BLOG » O MNĚ »

Zpět do obchodu