Vážení zákazníci, od 1.5. do 10.5. mám dovolenou. Objednávky přijaté v těchto dnech přijmu, ale zabalím a odešlu až se vrátím. Děkuji za pochopení ♥. Š.

Šperky z kolekce Introvert

šperky Introvert

Porcelánové šperky „INTROvert“ jsou neopakovatelné originály, které v sobě ukrývají svůj vlastní vnitřní svět. Určující je, co se odehrává uvnitř.

Uvnitř sebe nalézám celý svět.

Náhrdelníky z této kolekce jsou určené nejen pro zasněné introvertky, ale potěší všechny ženy, které touží po výrazném jedinečném šperku s esencí ženskosti. Každý šperk je ručně vyrobený, nadčasový unikát a můžete mít jistotu, že nikdo další nemá stejný kousek.

Tyto šperky označuji zkratkou OOAK Jewellery (One of a Kind), což v překladu znamená "jediný svého druhu" a označuje, že něco je vzácné nebo zvláštní a šperk existuje jen jako jeden jediný unikát.

 

opzzzvww 012_upravený-2kopie shoptet_1

 

Tyto šperky tvořím tak, aby se líbily mně, a mám k nim osobní vztah. Nejsou to pro mě pouze módní doplňky, ale spíše taková malá umělecká dílka, která vypráví jedinečný příběh. Dekorace uvnitř tvaru často vypadá jako vytvořená mávnutím kouzelného proutku, ale předchází tomu hodiny a hodiny piplavé práce. Nejprve vyrobím z porcelánu základní tvar „čočky“, který různě prořezávám, nebo ručně domodelovávám, a pak ho naglazuji a vypálím. Potom intuitivně vybírám ke každému tvaru vhodný způsob dekorace. Musím se přiznat, že dostat dekor dovnitř vypáleného porcelánového tvaru je někdy docela výzva :)  

 

opzzzvww 032_upravený-1 shoptet_1

 

První šperky z této kolekce vznikly už v roce 2018. Původně bylo mým záměrem vytvořit jen pár kousků, ale postupně jsem zjistila, že je nekonečně mnoho možností, jak se na tomto malém kousku porcelánu kreativně vyjádřit. Některý „Introvert“ je více uzavřený, některý více otevřený a přechází až do „extroverze". Baví mě, jak je každý šperk v jádru jedinečný, tak jako my lidé.

I když jsou tyto šperky vytvořeny v naprosté svobodě a kreativitě, vždy si najdou tu správnou bytost. Skoro jako by byly vytvořeny nějaké ženě přímo na míru ♥

Kolekci neustále doplňuji o nové unikátní kousky a budu pokračovat tak dlouho, dokud mi nedojdou nápady :)

Nyní mám opět v nabídce několik unikátních náhrdelníků a jeden z nich můžete mít právě vy. Moc mě potěší, pokud vás některý ze šperků nadchne natolik, že si ho koupíte a stane se vaší součástí. 

 

Aktuální nabídku náhrdelníků "INTROvert" najdete ZDE

 

opzzzvww 035shoptet

 

bbbbbbu 072_shoptet
 

 



 

 

 

 

Jsem introvert.

Dříve jsem to chtěla změnit.

Postupem času jsem začala chápat, jaké dary to přináší.

Jsem introvert.

Když mám smysl, dokážu hory přenášet.

Pokud jej nemám, dovolím si být neviditelnou.

Jsem introvert.

Mám ráda ticho, přítmí a samotu.

Svou energii načerpávám skrze nic, které je vším.

Jsem introvert.

Když už promluvím, přináším důležité sdělení.

Tlachání mne unavuje.

Jsem introvert.

Naslouchám s velkou citlivostí, která přichází z hlubin mého těla.

Síla mé empatie je ohromující a tak potřebuji určit jasnou hranici svým podnětům.

Jsem introvert.

Uvnitř sebe nalézám celý svět.

Skrze sebe vnímám i Tebe.

Jsem introvert.

Své dary rozvíjím v odpovědi na Tvé otázky,

které často zachycuji, aniž bys je vyslovil.

Jsem introvert.

Tečka, bez které by věta zůstala neukončená.

A když si to všechno odmyslím,

prostě jenom

Jsem

.

Tento krásný text, se kterým souzním, jsem si půjčila od Adel Nommo - Delfíní žena

 

Pokud si chcete přečíst další zajímavosti nejen o porcelánu, nechte mi tu svoji e-mailovou adresu a já Vám jednou za čas pošlu email s novým článkem na blogu. Těšit se můžete také na novinky z výroby a na speciální akce a nabídky pouze pro odběratele mých newsletterů.

Přihlášení do newsletteru

 

  « ZPĚT DO OBCHODU » KONTAKT » BLOG » O MNĚ »

Zpět do obchodu